ZAPOSLITEV

Ker težimo k nenehni rasti in razvoju, se pri nas občasno pojavi potreba po novem kadru, ki v kolektiv prinese prijetno osvežitev in nove ideje. V svoje vrste z veseljem sprejemamo pozitivno naravnane ljudi, ki so proaktivno usmerjeni in jim je delo na tovrstnem področju v veselje in izziv.

Aktualna dela:

Voznike C kategorije/Dostavljalec v poslovnih enotah Arnovski gozd (Žalec pri Celju), PE Ptuj, PE Gornja Radgona, PE Ljubno in PE Dravograd

Naloge:

  • dostava blaga strankam
  • vožnja tovornega vozila predstavlja 20 % delovnega časa, ostalo zajema naklad in razklad blaga v skladišču in pri strankah
  • količinski in kvalitetni prevzemi blaga pri strankah
  • skrb za tovorno vozilo
  • ostala dela in naloge po navodilih nadrejenega

Pričakujemo:

V manjšem obsegu zaposlujemo še: voznike C in skladiščnike

Nudimo delo v prijetnem kolektivu, dinamično in odgovorno delo, možnost zaposlitve za nedoločen čas ter urejeno delovno okolje.

Zainteresirane kandidate/ke vabimo, da nam pošljete vloge z življenjepisom in kronološkim pregledom dosedanje kariere na iris@davidovhram.si. Z Vašim dovoljenjem bo Vaša vloga shranjena v naš arhiv, v primeru potreb po kadru z Vašimi znanji, izkušnjami in kompetencami pa Vas bomo z veseljem povabili na osebni razgovor.